Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Noves contractacions en el marc del pojecte de formació i ocupació 'Suport als centres educatius del barri de l'Espirall'

14 de juliol de 2014

El projecte Suport als centres educatius del barri de l'Espirall ha permès la contractació, mitjançant plans d'ocupació, de 4 auxiliars educatius a jornada complerta durant sis mesos. Els centres educatius del barri de l'Espirall: les escoles Pau Boada i Mas i Perera, la llar municipal d'infants l'Enxaneta i el Centre Obert La Finestra, han comptat amb un auxiliar educatiu durant el primer semestre de 2014 per donar suport en el dia a dia als professionals i en especial als infants amb necessitats educatives especials. 
Suport als Centres Educatius del Barri de l'Espirall és un projecte de Treball als Barris impulsat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, des del Servei d'Ocupació i Formació–La Fassina i, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. El projecte ha estat molt ben valorat pels participants, ja que els ha permès millorar el seu currículum i la seva economia. Per la seva banda, els centres educatius han manifestat un elevat grau de satisfacció per la competència i la implicació de les persones contractades en les tasques desenvolupades. 
En finalitzar, els participants han rebut dels centres educatius un certificat de competències professionals que acredita l'experiència adquirida. També cal destacar que dos dels quatre treballadors han trobat feina com a monitors en casals d'estiu. i els altres dos continuen en cerca de feina.